TXT – tekst

WEB – webdesign

Tekst

Zonder goede content (tekst, afbeeldingen) zal een website nooit een goed resultaat in de zoekmachines geven. In de tekst moeten zoekwoorden worden verwerkt. Bij voorkeur slechts een zoekwoord per pagina. Daar gaan we dan op optimaliseren. Met de juiste metagegevens, trefwoorddichtheid, tussenkopjes, headers en opsommingen. Dit gaat bij ons natuurlijk niet ten koste van de leesbaarheid van de tekst.

Webdesign

Het design van de website zorgt voor de uitstraling. Kijken bezoekers graag nog even verder rond? Laat u een positieve indruk achter van uw bedrijf? Webdesign is meer dan een template kiezen en deze vullen. Uw bedrijf verdient maatwerk in webdesign.
Wij bouwen responsive websites. Daarbij werken we niet met standaardsjablonen. Elk bedrijf is anders en verdient een uniek ontwerp. Indeling, vormgeving en sfeer zijn belangrijke uitgangspunten bij onze ontwerpen. Kijk in ons portfolio naar de diversiteit van ons webdesign.

CMS

Onze websites worden altijd geleverd met een content management systeem. Wij ontwikkelen onze websites in WordPress. Dit is Open Source software.
Dat betekent dat er vrije toegang is tot de broncode. Dus zit u niet aan ons vast, mocht u eventueel willen verhuizen naar een ander webdesignbureau…

Kosten…

U betaalt eenmalig voor het ontwerpen en bouwen van de website. Dus geen abonnementskosten.
De enige jaarlijks terugkerende kosten zijn voor de hosting.