TXTWEB maakt complete websites en webshops.
Met een eigen gezicht. Omdat elk bedrijf anders is.

Wij maken websites voor ondernemers en instellingen die zich op een opvallende wijze willen presenteren
…en dat voor een prettige prijs.

We ontwerpen en bouwen websites, schrijven teksten, maken foto's en eventueel een bedrijfsfilmpje of een logo.

Wat we doen


 • Webdesign

  TXTWEB maakt responsive websites en webshops. We ontwerpen en bouwen, schrijven teksten, maken foto’s en eventueel een bedrijfsfilmpje of een logo.


 • Tekst

  De content (inhoud) van de website wordt door zoekmachines gebruikt voor de indexering. Natuurlijk moet voorop staan dat de tekst prettig leesbaar is!


 • Promotie

  Van de opmaak van een visitekaartje en enveloppen tot folders en brochures. Alles passend bij de uitstraling van uw bedrijf

responsive website

Responsive

Onze websites zijn responsive. Dat wil zeggen dat ze zich aanpassen aan de device waarop je er naar kijkt. Of het nu gaat om een laptop, tablet of smartphone.. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm. En dit zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de functies, zoals menuknoppen, formulieren en links.

CMS

We leveren uw website met een Content Management Systeem, zodat u de site zelf kunt beheren en onderhouden. Maar u kunt het onderhoud natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

SEO

En natuurlijk besteden we de nodige aandacht aan SEO: ‘het gevonden worden in Google’.

 • Webshop

  Producten verkopen via internet. Het is booming business. Webshops pakken dan ook een steeds groter marktaandeel. TXTWEB heeft veel ervaring met het ontwerpen, bouwen en opstarten van webshops. En u kunt er van opaan dat we niets aan het toeval overlaten. We werken u in, tot u het beheren van de webshop helemaal zelf onder de knie hebt. Daarna zijn we uiteraard standby, voor het geval dat…

 • Hosting

  Om uw website op internet te kunnen plaatsen, heeft u een domeinnaam nodig en een host: een gastheer die ruimte beschikbaar stelt op zijn servers. Ook wel provider genoemd.
  TXTWEB regelt alles omtrent domeinnaamregistratie en hosting.

  Heeft u al een domeinnaam geregistreerd en een provider gekozen? Geen probleem, dan kan uw website natuurlijk ook daar worden geplaatst.

 • E-mailadressen

  Bij een domeinnaam horen e-mailadressen. Een onbeperkt aantal e-mailadressen bij de provider waar wij mee werken: info@uwdomein.nl, redactie@uwdomein.nl, jan@uwdomein.nl, marie@uwdomein.nl. U bedenkt het maar.
  Voor het installeren van deze adressen op uw smartphone, laptop, PC of tablet, kun u op onze hulp rekenen.