TXTWEB maakt complete websites en webshops.
Met een eigen gezicht. Omdat elk bedrijf anders is.

Wij maken websites voor ondernemers en instellingen die zich op een opvallende wijze willen presenteren
…en dat voor een prettige prijs.

We ontwerpen en bouwen websites, schrijven teksten, maken foto's en eventueel een bedrijfsfilmpje of een logo.

Portfolio

Vormgeving en Inhoud

Sfeer en uitstraling zijn belangrijke uitgangspunten bij de vormgeving van uw website. De website moet immers representatief zijn voor uw onderneming. Daarom komen we voor een eerste gesprek altijd het liefst naar u toe. Om die sfeer te proeven, of nog sterker: te absorberen. Naast de vormgeving gaat het natuurlijk ook vooral om de inhoud. Wat wilt u naar bestaande en potentiële klanten communiceren? Daarvoor is beeldmateriaal en tekst nodig. TXTWEB maakt foto’s voor uw website en schrijft de teksten. Uiteraard kunnen we ook gebruik maken van door u aangeleverd materiaal. Beeldmateriaal en teksten moeten dan wel voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Met name als het om tekst gaat. De tekstinhoud, in combinatie met de juiste zoekwoorden, bepaalt namelijk voor een belangrijk deel of uw website het goed doet in Google. Tijdens de ontwikkelfase zetten wij het ontwerp op internet. U kunt dan on-line de ontwikkeling van uw site vanaf uw eigen werkplek volgen.

Responsive

We besteden veel aandacht aan de vormgeving, de kleurstelling, de tekst, het fotomateriaal en de juiste balans tussen deze elementen. Maar ook de achterliggende techniek is belangrijk, zodat uw website snel laadt en er in iedere willekeurige browser – Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, Opera , maar ook op elk medium – desktop, laptop, tablet, smartphone – perfect uitziet. We maken de website responsive. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het medium waarop het wordt bekeken.

SEO

Het zoekmachinevriendelijk maken van uw website nemen we automatisch mee. Voor een vereniging weegt dit misschien niet zo zwaar, maar als u via het internet producten wilt verkopen natuurlijk des te meer. We bekijken zorgvuldig welke zoekwoorden we in de metadata (de gegevens achter de schermen) gaan opnemen en hoe vaak deze terugkomen in de content. Wilt u extra veel aandacht besteden aan zoekmachineoptimalisatie? Er bestaat dan de mogelijkheid landingpages door ons te laten maken. Landingpages richten zich met bepaalde zoekwoorden primair op de zoekrobots. Met een link verwijzen ze vervolgens direct naar uw website.

Hosting

Om uw website op internet te kunnen plaatsen, heeft u een domeinnaam nodig en een host: een gastheer die ruimte beschikbaar stelt op zijn servers. Ook wel provider genoemd. TXTWEB regelt alles omtrent domeinnaamregistratie en hosting. Heeft u al een domeinnaam geregistreerd en een provider gekozen? Geen probleem, dan kan uw website natuurlijk ook daar worden geplaatst.

E-mailadressen

Bij een domeinnaam horen e-mailadressen. Een onbeperkt aantal e-mailadressen, bij de providers waar wij mee werken. info@mijndomein.nl, redactie@mijndomein.nl, jan@mijndomein.nl, marie@mijndomein.nl. U bedenkt het maar. Voor het installeren van deze adressen op uw laptop, PC of tablet, kun u op onze hulp rekenen.